Verzenden & retourneren

Wij besteden maximale zorg aan het verpakken van onze producten, zodat ze correct bij u arriveren. Mocht toch, om welke redenen ook, de zending niet goed aankomen, dan kunt u de zending weigeren of indien niet waarneembaar vooraf, toch beschadigd zijn, dient u ons hiervan per mail direct in kennis te stellen. Meldingen voor incorrecte zendingen dienen binnen 3 dagen na ontvangst te worden gemeld.

Informatie rondom garantie & retour Retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan ons te retourneren. U dient hiervoor zelf zorg te dragen en de kosten gelijk met de vervoerder te verrekenen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor verwerking in ons distributiemagazijn € 15.00  zijn voor eigen rekening. Mochten de kosten hoger uitvallen bijvoorbeeld door gewicht of volume zullen wij u hier op voorhand van in kennis stellen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Wij sturen u een retour opdrachtformulier toe, met informatie waar u de goederen naar toe dient te sturen.

U draagt zelf de verantwoordelijkheid om de goederen op de juiste manier te verpakken, zodat de goederen onbeschadigd bij ons arriveren. Mocht blijken dat de goederen niet op de juiste wijze zijn verpakt en daardoor beschadigd of onverkoopbaar aankomen behouden wij ons het recht voor de kosten in mindering te brengen op het te retourneren bedrag of de zending te weigeren. U kunt dan verhaal halen bij de vervoerder bij wie u de goederen heeft aangeleverd.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Retourneren is niet mogelijk indien:

- Het zichttermijn van 14 dagen is verstreken

- U een zakelijke klant bent.

- Indien artikelen speciaal voor u besteld zijn en ons daartoe schriftelijk opdracht toe hebt gegeven.

Garantie

Bij Ledcam heeft u recht op de gebruikelijke productgarantie. Mocht er eenproduct binnen de garantietermijn onverhoopt defect raken, neem dan contact op met onze verkoop binnendienst of stuur een mail naar [email protected] .

Garantie geldt niet indien:

- aanwezigheid van harmonische vervuiling

- aanwezigheid van blindstroom

- andere storingen op het aanwezige elektriciteitsnet welke defect of defecten kunnen veroorzaken

-het aansluiten op verkeerde spanning (Voltage) of polariteit (wissel / gelijk spanning) het gebruik van dimmers welke niet zijn aanbevolen door de fabrikant of leverancier het verkeerd aansluiten van de Led producten niet conform de gebruiksaanwijzing Ook kosten die voortvloeien uit verkeerd gebruik van een product zijn altijd voor uw rekening.

- verzendkosten/montagekosten voor garantieproducten

Identiteit ondernemer

ITS Office Supplies h.d.o.n. Ledcam.nl  Iependij 5 7471 BE Goor  [email protected] KVK nummer: 08208987 BTW nummer: NL821435012B01